Book klassisk musik tæt på Aalborg her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier så folk, som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter musikere, der leverer klassisk musik nær Aalborg eller du selv er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.