Book klassisk musik nær Skive her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således, at danskere, der søger efter ideel musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har man også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller søger musikere, der leverer klassisk musik nær Skive, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.