Book klassisk musik tæt på Ullerslev her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Adam Stadnicki

Konservatorie uddannet klassisk cellist og underviser.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det således, at danskere, som søger efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores store udvalg dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Ullerslev eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.