Book klassisk musik nær Vejle her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Isaiah Søgaard Singh

Klassisk uddannet pianist (Canadian Royal Conservatory of Music), singer-songwriter, sanger & komponist. 10 års erfaring som live-musiker.
Jeg sp...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 4.700
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte klas...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori så personer, der leder efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter musikere, der leverer klassisk musik i nærheden af Vejle, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.