Book foredragsholder i nærheden af Greve med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. Den sikre vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilhørere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort udvalg af interessante emner.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der leder efter den perfekte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...