Find foredragsholder nær Hadsten med foredrag om kommunikation her

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende historie. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Herefter skal du bare have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og endvidere en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige emner.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så danskere, der søger efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Hadsten med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...