Book foredragsholder tæt på Silkeborg med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Efterfølgende skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, samt et publikum, som har lyst til at deltage og blive klogere på det valgte tema. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så personer som søger efter den perfekte musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Silkeborg med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...