Book foredragsholder tæt på Kalvehave med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets emne spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Kalvehave med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...