Find foredragsholder nær Kolding med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de emner, som foredraget skal handle om. Derefter skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det så danskere, som leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...