Book foredragsholder i nærheden af Nørre Alslev med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum dukker op. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der leder helstøbt underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Nørre Alslev med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...