Book foredragsholder nær Ribe med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler i Danmark. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring eventet. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilskuere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring et stort udvalg af spændende emner.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Ribe med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...