Find foredragsholder i nærheden af Svinninge med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende historie. Man erfarer tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I mangler en medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere på jagt efter fuldendt musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Svinninge med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...