Find foredragsholder tæt på Ullerslev med foredrag om kommunikation her

4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-tjenester på dette område. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring eventet. Derefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne emne. At skaffe tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, som leder efter god underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Ullerslev med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...