Book foredragsholder tæt på Valby med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Du får let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det valgte tema. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så personer, der leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...