Find konferencier tæt på Esbjerg her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så danskere som leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker kunstnere hos os.

Vores udvalg dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...