Find konferencier nær Gørlev her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som er på jagt efter fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også mulighed for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...