Find konferencier tæt på Hårlev her

konference Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af tryll...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at personer, på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...