Find konferencier nær Holbæk her

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

⭐⭐⭐⭐⭐ "Valdemar er perfekt vært/ordstyrer/konferencier/stand-up'er til et arrangement som vores med gæster fra mange forskellige lande og kulturer....

Kategori:
Underholdning > Shows > Konferenciers
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

konference Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit næste event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af ...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Konferenciers
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med portalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som søger fuldendt musik og underholdning kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...