Find konferencier nær Skanderborg her

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil

carsten TONIGHT hjorth

carsten TONIGHT hjorth har gennem 30 år virket som konferencier & speaker & foredragsholder. Bilshow & salgsfester & modeshow & gaveshow & quiz og ...

Hjemby
Skødstrup
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

konferencier Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af tryll...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som søger perfekt musik og underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Vores store sortiment dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...