Find konferencier tæt på Vordingborg her

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere der leder ideel musik og underholdning kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...