Find kor i Midtjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find kor i Midtjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et kor i Midtjylland, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...