Find kor i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find kor i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag denne portal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter helstøbt musik & underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger et kor i Nordjylland, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...