Find latin band i Aalborg her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante former for god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede udvalg strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter et latin band i Aalborg, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...