Find latin band i København her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter latin bands i København, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...