Find latin band i Odense her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Salsaorkesteret Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Bertilo

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af sv...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Bahia

Bahia er en trio der spiller glad og sanselig Brasiliansk musik
Musikken er både melodisk/stemningsfuld og rytmisk medrivende

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 1.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at personer, som leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger latin bands i Odense, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...