Marilyn Monroe lookalike // Hollywood, glamour, og hendes ikoniske sange

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Marilyn Monroe lookalike // Hollywood, glamour, og hendes ikoniske sange

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

Pris og varighed alt efter arrangementets type, størrelse og geografiske placering // ca. 10-25 minutter

Profil

Et musikalsk besøg af selveste Marilyn Monroe, til din firmafest / event / store private fødselsdag / julefrokost / polterabend -- Professionel sanger, skuespiller og performer Christina Marie, i fuld Marilyn-skrud med masser af charme og elegance!

Marilyns ikoniske stil, udtryk og sange leveret og tilpasset netop dit arrangement. Med udgangspunkt i de mest kendte sange fra Marilyns mange film, fremfører Christina Marie en levende og charmerende kopi af skuespillerinden der fængslede verden med sit smil, elegance, skønhed og kærlighed til publikum.

Få miss Monroe forbi til en mindeværdig oplevelse og ægte glamour // "Happy Birthday Mr. President" sunget til fødselaren + 1-2 Monroe-sange // Et sammensat udvalg af de bedste Monroe-sange som underholdning undervejs i løbet af aftenen eller eventet // eller måske en særlig ønskesang fremført og fortolket af Marilyn Monroe // Altsammen til fest, event, firmaarrangement, konference, polterabend m.m.

Sammen kan vi tilpasse et musikalsk indslag der passer netop til dine ønsker // Uden eller med snak mellem sangene - på dansk eller på engelsk.

KONTAKT MIG FOR AT HØRE MERE <3

HUSK at inkludere informationer i en besked til mig, som f.eks. tidspunkt for optræden, ønsket varighed, og om I stiller med lyd-grej til arrangementet -- Så kan jeg nemt og hurtigt give et tilbud.

Uddannet professionel musicalperformer, sanger, skuespiller og danser, og har i mere end et årti optrådt i mange forskellige sammenhænge på scenen, alt ligefra revy, standart jazzsangerinde, krydstogtperformer og store musicals over hele landet. Udover at lave teater, musicals og optræde, synger jeg til alle tænkelige sammenhænge privat og som koncertsolist, coacher i musicalsang, og er Danmarks eneste Monroe-impersonator :)

Videoklip


Kontakt Marilyn Monroe lookalike // Hollywood, glamour, og hendes ikoniske sange

Kontakt Marilyn Monroe lookalike // Hollywood, glamour, og hendes ikoniske sange via formularen her, så vil Marilyn Monroe lookalike // Hollywood, glamour, og hendes ikoniske sange vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.