Find entertainer i Nordjylland her

4.7

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

The Spirit Of Elvis

- Elvis Presley show til ENHVER lejlighed.

- Kan tilpasses efter behov og ønske.

- Tag tilbage i tiden og oplev “ The King “
...

Kategori
Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere