Find underholdning for voksne i Nordjylland her

4.7

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Vise-sheriffen

Vise-sheriffen leverer pletskud efter pletskud når han hiver viser ud af patronbæltet.

Folkeviser, højskolesange, operettenumre, jazz mm. Smukk...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Korevent til alle slags arrangementer. Til private og firmaarrangementer. . Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
Alle kan ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere