Find underholdning til polterabend i Nordjylland her

4.7

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

The Spirit Of Elvis

- Elvis Presley show til ENHVER lejlighed.

- Kan tilpasses efter behov og ønske.

- Tag tilbage i tiden og oplev “ The King “
...

Kategori
Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der leder efter den ideelle musik og underholdning, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk