Find underholdning til konfirmationsfest i Nordjylland her

4.7

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Henrik Winthereik

Skal det lyde smukt? Og vil du gerne give en personlig gave?

Så skal du booke mig. Jeg er sanger og skuespiller, så fortællingen er i centrum o...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sangerinden

Erfaren sangerinde som med stor indlevelse leverer musikalske indslag med eller uden akkompagnement. Jeg har erfaring i at synge alt fra en sang ti...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mai Skytte

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages a...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sanger Signe Olsen

Sangerinde med stor vægt på den personlige sang. Du får altid sangen leveret i min egen fortolkning og jeg kan bestilles til hvilket som helst nummer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kari Hamre

Ønsker du en unik musik optræden til dit bryllup, fest, firma arr el jubilæum, så kan jeg tilbyde både klassisk og rytmisk sang. Jeg er en professi...

Hjemby
Skagen
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der leder perfekt underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk