Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Mig og Jakob

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

3-120 min.

Profil

Mig og Jakob er en duo med focus på detaljerne. Vi er perfektionistiske i vores musikalske udtryk, men nyder og prioriterer i høj grad at gøre det på en nærværende måde, hvor publikum føler sig inkluderet. Hvis du ønsker et band der spiller danse musik, og de gængse syng-med-sange, er Mig og Jakob altså ikke det mest ideelle valg.

Gode bud på arrangementer vi henvender os til er: Receptioner, bar/Lounge, Baggrundsmusik, Koncert, enkelte sange til f.eks. bryllup, begravelse, fødselsdag mm.

Læs mere...

Mere om Mig og Jakob

Vi spiller sange som du helt sikkert kender, og sange som du måske havde glemt at du kender og elsker.

Eks. på kunstnere:
Mads Langer, Tina Dickow, Sting, Stevie Wonder, Medina, John Mayer, Mariah Carey, Dolly Parton, Alicia Keys, Michael Jackson, Eric Clapton, Sanne m.fl.

Lydformidlingen er utrolig vigtig for os. Hvis dette ikke er HELT i orden, er vores musikalske arbejde spildt. Vi medbringer derfor selv forstærkning, og laver naturligvis en lydprøve inden vi starter

Vi håber ovenstående har vækket din/jeres interesse, og håber vi kan være med til at gøre jeres særlige lejlighed, endnu mere speciel!

Kontakt Mig og Jakob

Kontakt Mig og Jakob via formularen her, så vil Mig og Jakob vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.