Find morgenmusik i Nordjylland her

4.5

Go'Morgen Trioen

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligh...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.350 - 2.450
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

3 Høje Hatte

De 3 HØJE HATTE er morgenmusikgruppen, der spiller til alle festlige anledninger: kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, runde fødselsdage, jubil...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.350 - 2.200
Vis kunstnerprofil

Morgenduoen

Er man stået tidligt op, bør arrangementet også være festligt og muntert. Morgenduoen slår den gode stemning an med god morgenmusik, er behjælpelig...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter helstøbt underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...