Find et godt one-man-band i Nordjylland - Se vores udvalg her

4.8

Lars Vesterskov

Spiller til alle arrangementer.
Har stor erfaring i at spille til bryllupper, fødselsdage, receptionen, fester, spisning, spillesteder, stuekonce...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

jhmusik

Når musikken betyder alt...

jhmusik er en af de moderne solomusikere, der formår at levere de bedste melodier på den professionelle og underhold...

Kategori
Hjemby
Hals
Prisniveau
Kr. 4.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Mr Hollywood

“Musikalsk underholdning i særklasse“
"LYT TIL MUSIKEN, SE VIDEOEN,, SIGER MEGET MERE END FLOTTE ORD PÅ PAPIR".

Når I booker Mr. Hollywood få...

Kategori
Hjemby
Hanstholm
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Daddy's One Man Band

Når Daddy går på , er der lagt op til en fornøjelig aften. Populære Hits fra de sidste 5 årtier, bliver leveret med indlevelse og et glimt i øjet a...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Orla Andersen

Dinér- og dansemusik til alle slags fester. Musik har været mit håndværk siden 1983.
Akkompagnerer alle sange (næsten).
Spiller meget dæmpet und...

Kategori
Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anders Holm

En go' festmusiker? Når musikalitet, professionalisme, indlevelsesevne og situationsfornemmelse går hånd i hånd!
En fest er ikke bare en fest, men...

Kategori
Hjemby
Bindslev
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Arne Strøm

Professionel solomusiker med mange år på bagen. Jeg er fluen på væggen når det er det der ønskes, men jeg kan også være det modsatte. Det er op til...

Kategori
Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er musiker eller søger et one-man-band i Nordjylland , så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.