Find soul- og funkband nær Sommersted her

The One And Only’s

The One And Only’s er et velswingende partyband bestående af fem konservatorieuddannede musikere med mange års erfaring med at sætte gang i dansegu...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger soul- og funkbands i Sommersted eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...