Find soul- og funkband i Sønderjylland her

Soul Train

Soul Train er til dig, der elsker at holde en fest - og der findes ikke bedre dansemusik end funkmusikken! Glæd dig til at opleve de dygtige musike...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

In The Name Of Motown

'In The Name Of Motown' er en hyldest til det legendariske pladeselskab, Motown. Bandet spiller kæmpe hits fra pladeselskabets største stjerner - h...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Det store sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger et soul- og funkband i Sønderjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...