Storytellere tæt på Aalborg

4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter storytelling i Aalborg eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...