Storytellere i nærheden af Birkerød

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der er på jagt efter perfekt musik & underholdning kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter storytelling i Birkerød eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...