Storytellere nær Gørlev

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter storytelling i Gørlev eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...