Storytellere nær Føllenslev

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Steiner Historiefortæller / Storyteller - Historiefortælling / Storytelling

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner.
En af landets...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.445
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, hvor du finder alle relevante typer god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der er på jagt efter ideel underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter storytelling i Føllenslev eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...