Storytellere nær Regstrup

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du søger storytelling i Regstrup eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...