Storytellere nær Hillerød

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest spændende portaler til booking, hvor man kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så folk, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er storyteller eller leder efter storytelling i Hillerød, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...