Storytellere i nærheden af Kirke Hyllinge

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Steiner Historiefortæller / Storyteller - Historiefortælling / Storytelling

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner.
En af landets...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.445
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk der leder fuldendt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Kirke Hyllinge, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...