Storytellere nær Horsens

M-Tafsiri Africa Duo med Helle Asmild

Om en rejse til Kenya
Historiefortælling med musik
En samling humoristiske, finurlige og underholdende beretninger om, hvad der kan ske, når man ...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk skulle more sig, lære eller fordrive tiden med noget godt og opbyggeligt. Han...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som leder helstøbt musik & underholdning ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores udvalg strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter storytelling i Horsens eller du er en storyteller, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...