Storytelling i Jylland

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

M-Tafsiri Africa Duo med Helle Asmild

Om en rejse til Kenya
Historiefortælling med musik
En samling humoristiske, finurlige og underholdende beretninger om, hvad der kan ske, når man ...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter storytelling i Jylland eller du er storyteller, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...