Storytellere nær Roskilde

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, som leder efter god underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Vores store udvalg dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger storytelling i Roskilde, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...