Storytellere tæt på Løgstør

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle betydelige typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk som leder perfekt underholdning og musik kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest eller event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er foredragsholder eller leder efter storytelling i Løgstør, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...