Storytellere i nærheden af Nørre Alslev

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som er på jagt efter fuldendt musik og underholdning kun behøver at søge ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter storytelling i Nørre Alslev eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...