Storytellere nær Nykøbing Sj

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Steiner Historiefortæller / Storyteller - Historiefortælling / Storytelling

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner.
En af landets...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.445
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Storytelling
Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der er på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter storytelling i Nykøbing Sj eller du er en storyteller, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...