Storytelling i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Storytelling i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, hvor du finder alle betydelige typer god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at personer, som leder efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Sønderjylland, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...