Storytellere nær Vanløse

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk skulle more sig, lære eller fordrive tiden med noget godt og opbyggeligt. Han...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter storytelling i Vanløse eller du er storyteller, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...